Configration in Main.main for using VASCO

Moderator: Implementing code analyses for large software systems

faust0335
Neuling
Neuling
Beiträge: 2
Registriert: 24. Nov 2014 19:03

Configration in Main.main for using VASCO

Beitrag von faust0335 »

We have met a error:" Fehler: Hauptklasse de.ecspride.sse.ica.ex1.analyzeMe.TargetClass2 konnte nicht gefunden oder geladen werden"(error: Mainclass not found or not loaded), when we run the test.
Do we have to add some special configration in Main.main()? If yes , please tell me some details or where I can find the configration.( The paper did not give any hint)
Thanks a lot.

Vespertine
Erstie
Erstie
Beiträge: 16
Registriert: 8. Okt 2013 22:43

Re: Configration in Main.main for using VASCO

Beitrag von Vespertine »

It works for me. All I do is replace

Code: Alles auswählen

runAnalysis("de.ecspride.sse.ica.ex1.analyzeMe.TargetClass1", new EmptyReporter());
in the MainClass.java with

Code: Alles auswählen

runAnalysis("de.ecspride.sse.ica.ex1.analyzeMe.TargetClass2", new EmptyReporter());
Edit: Sorry I overlooked that you said 'test'. Can't help you then, the test class runs without problems on my side

faust0335
Neuling
Neuling
Beiträge: 2
Registriert: 24. Nov 2014 19:03

Re: Configration in Main.main for using VASCO

Beitrag von faust0335 »

I typed wrong, the problem occurs when I run the target Class. I tried your suggestion. But it is not work for us. Still thank you for your help:) Did you ever add some parameters in Main.main()?

Vespertine
Erstie
Erstie
Beiträge: 16
Registriert: 8. Okt 2013 22:43

Re: Configration in Main.main for using VASCO

Beitrag von Vespertine »

I just changed the output from none to jimple but this shouldn't have an effect on your problem.

Antworten

Zurück zu „Implementing code analyses for large software systems (ICA)“